Lucx LEOPARD 3 Man Bivvy Bojlis Sátor

229000 Ft

A LucX „Leopard” egy kiváló és praktikus sátor kifejezetten a kompromisszumokat nem tűrő bojlis horgászok igényeihez kifejlesztve, melyben kényelmesen elfér két ágy mellett a felszerelésünk is, szükség esetén pedig 3 ágy is elhelyezhető benne. A sátor erős 19mm-es alumínium rudazatú, és egy napvédő előtető is tartozik hozzá. Miután felhelyeztük a téli takarót (a csomag nem tartalmazza), az előtető alatti rész egy kis, különálló „előszobává” válik, ami tökéletes a cipők, táskák és egyéb eszközök tárolására, illetve a kis előtér lehetővé teszi a lábbelink lecserélését is, hogy nedvesebb időben se hordjuk be a sarat a sátorba. Minden varrás ragasztott, vízálló. Csak rendelésre! Szállítási idő 10 munkanap! Lucx termékeinkre leadott megrendeléseket, a vételár 100%-nak előreutalása után tudjuk teljesteni, bármelyik fizetési mód esetén! SZÉP kártyás fizetés esetén a teljes összeg befizetése után kerül teljesítésre a megrendelés!

Leírás

Lucx LEOPARD 3 Man Bivvy Bojlis Sátor.

A Leopard-hoz erős, vastag PVC padló is jár. A cipzárral rögzíthető aljzat fedésben van a sátor oldalaival, így nem ázik be (ettől még ajánlatos egy árkot ásni a bivvy köré hosszabb túrák esetén). Az oldalak alsó része egy vastag PVC réteggel van bevonva, hogy még vízállóbb és strapabíróbb legyen. A sátor rudazata belül kemény gumival védett, hogy a benne lévő gumi kötél semmiképp se sérülhessen. A sátor külső felülete extra szél, víz és hó álló bevonatot kapott, mely könnyen tisztítható.

A Leopard-nak a nagy mérete ellenére is remek a szellőzése, amelyet a minden oldalán megtalálható nagy méretű szúnyoghálós ablakok (kettő elől, kettő hátul, kettő oldalt!) biztosítják. A bejárati ajtó szintén szúnyoghálós, így hét nagy nyílás biztosítja a szellőzést mindenféle időben.

Rossz idő esetén az eső beesését az előtető is meggátolja, de szükség esetén teljesen –sátor ponyva anyaggal- zárható az ajtó és az ablakok is. A legnagyobb előnye ennek a sátornak, hogy a teljes első rész ki cipzározható, így a sátor egy mozdulattal félsátorrá alakítható, ami szellős védelmet jelent a forró napokon, a reggeli harmatban és a nyári záporokban, illetve a magas belső hőmérséklettel sem kell küzdeni mert az egész elejét levéve kiemelten jól szellőzik. A masszív dupla oldalú, acél cipzárok még vonzóbbá teszik ezt a sátrunkat. Az átgondoltságot és bojlis igényekre tervezettséget bizonyítja a fentieken felül még a két darab tépőzáras horgász bot rögzítő pánt is amik a sátor elejére kerültek, illetve 3 belső kampó is van a sátorban melyek például a világítás elhelyezésére is kiválóak.

Technikai paraméterek:

Méret: 325 x 300 x 162cm Súly: 15 kg

Konstrukció:

– 4 bordás bivvy rendszer, 19 mm alumínium rudazat

– 10.000 mm –es víz állóságú anyagminőség, 210D PU nylon

– kivehető, erős anyagú sátor alj

– erős, vastag, menetes sátor leszúrók

– hordtáska

Nevis Power Cat 2 rész 3m horgászbot