LucX Coon 2 man Bivvy+téliponyvával

155000 Ft

A LucX Coon 2 man egy kiváló és praktikus sátor kifejezetten a kompromisszumokat nem tűrő bojlis horgászok igényeihez kifejlesztve, melyben kényelmesen elfér két ágy mellett a felszerelésünk is. A sátor erős 19mm-es alumínium rudazatú, és egy napvédő előtető is tartozik hozzá. Miután felhelyeztük a téli takarót (a csomag nem tartalmazza), az előtető alatti rész egy kis, különálló „előszobává” válik, ami tökéletes a cipők, táskák és egyéb eszközök tárolására, illetve a kis előtér lehetővé teszi a lábbelink lecserélését is, hogy nedvesebb időben se hordjuk be a sarat a sátorba. Csak rendelésre! Szállítási idő 10 munkanap! SZÉP kártya ennél a terméknél nem használható fizetésre!

Leírás

LucX Coon 2 man Bivvy+téliponyvával

Minden varrás ragasztott, vízálló. ACoon-hoz erős, vastag PVC padló is jár. A tépőzárral rögzíthető aljzat fedésben van a sátor oldalaival, így nem ázik be (ettől még ajánlatos egy árkot ásni a bivvy köré hosszabb túrák esetén). Az oldalak alsó része egy vastag PVC réteggel van bevonva, hogy még vízállóbb és strapabíróbb legyen. A Coon-nak remek a szellőzése, mert elől az ajtón lévő szúnyoghálós panel, hátul a szúnyoghálós ablak biztosítja a szellőzést mindenféle időben. Rossz idő esetén az eső beesését az előtető is meggátolja, de a bejárati ajtón van tépőzárral rögzíthető átlátszó PVC ablak is, így itt is kilátni anélkül, hogy a víz befolyna.

Szükség esetén pedig teljesen –sátor ponyva anyaggal- zárható az ajtó és az ablak is. A legnagyobb előnye ennek a sátornak, hogy a teljes első rész felhajtható, így a sátor egy mozdulattal félsátorrá alakítható, ami szellős védelmet jelent a forró napokon, a reggeli harmatban és a nyári záporokban, illetve a magas belső hőmérséklettel sem kell küzdeni mert az egész elejét felhajtva kiemelten jól szellőzik. A masszív dupla oldalú, acél cipzárok még vonzóbbá teszik ezt a sátrunkat. Az átgondoltságot és bojlis igényekre tervezettséget bizonyítja a fentieken felül még a két darab tépőzáras horgász bot rögzítő pánt is amik a sátor elejére kerültek.

Technikai paraméterek:
Méret: 270 cm x 250 cm x 165 cm Súly: 6,7 kg

Konstrukció:
– 3 bordás bivvy rendszer, 19 mm alumínium rudazat
– 10.000 mm –es víz állóságú anyagminőség (téliponyvával együtt 20.000mm!!) , 210D
– kivehető, erős anyagú sátor alj
– elől-hátul szúnyoghálós ablakok
– erős, vastag, menetes sátor leszúrók
– hordtáska

+TÉLIPONYVA!!!!!!!!!!