LucX BENGAL 1 man pontyozó sátor+téliponyva

147000 Ft

A LucX „Bengal” egy kiváló és praktikus sátor kifejezetten a kompromisszumokat nem tűrő bojlis horgászok igényeihez kifejlesztve, melyben kényelmesen elfér két ágy mellett a felszerelésünk is. A sátor erős 19mm-es alumínium rudazatú, és egy napvédő előtető is tartozik hozzá. Miután felhelyeztük a téli takarót (a csomag nem tartalmazza), az előtető alatti rész egy kis, különálló „előszobává” válik, ami tökéletes a cipők, táskák és egyéb eszközök tárolására. Minden varrás ragasztott, vízálló. A „Bengal”-hoz erős, vastag aljzat is jár. Csak rendelésre! Szállítási idő 10 munkanap! SZÉP kártya ennél a terméknél nem használható fizetésre!

Leírás

LucX BENGAL 1 man pontyozó sátor+téliponyva

A tépőzárral rögzíthető aljzat fedésben van a sátor oldalaival, így nem ázik be (ettől még ajánlatos egy árkot ásni a bivvy köré hosszabb túrák esetén). Az oldalak alsó része egy vastag PVC réteggel van bevonva, hogy még vízállóbb és strapabíróbb legyen. A „Bengal”-nak a nagy mérete ellenére is remek a szellőzése, amelyet a kettő nagy méretű szúnyoghálós ablak (egy elől, egy hátul) biztosít. A bejárati ajtó szintén szúnyoghálós, így négy nagy nyílás biztosítja a szellőzést mindenféle időben.

Rossz idő esetén az eső beesését az előtető is meggátolja, de vannak tépőzárral zárható átlátszó ablakok is, így biztosítva a teljes beázás mentességet. A bejárati ajtón is van tépőzárral rögzíthető átlátszó PVC ablak, így itt is kilátni anélkül, hogy a víz befolyna. Szükség esetén pedig teljesen –sátor ponyva anyaggal- zárható az ajtó és az ablakok is.

Technikai paraméterek:
Méret: 205 cm x 270 cm x 135 cm
Szállítási méretek:123 x 23 x 23 cm, 10 kg
– 4 bordás bivvy rendszer, 19 mm alumínium rudazat
– 10.000 mm –es víz állóságú anyagminőség, 210D
– kivehető, erős anyagú sátor alj
– erős, vastag, menetes sátor leszúrók
– hordtáska

MIKADO COMBAT 3003FD Elsőfékes horgászorsó